Şi ministrul Transporturilor a demisionat, joi seară, în şedinţa Comitetului Executiv al PSD, pentru faprul că nu a ştiut să comunice lucrurile pe care le-a făcut, a anunţat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Şi Răzvan Cucu şi-a prezentat demisia. Răzvan Cuc a avut o susţinere foarte serioasă în CEx. Pentru mine a fost o surpriză plăcută. Şi pentru premier. Sunt lucruri pe care le-a făcut şi pe care nu le-a comunicat, din păcate. E un tânăr bun, capabil. A prezentat astăzi lucruri pe care nu le ştiam mulţi dintre noi. Cum a găsit ministerul, cum a prezentat toate blocajele pe care le-a găsit în minister, atât în ceea ce înseamnă proceduri, cât şi ceea ce înseamnă documentaţii necesare pentru a porni finanţările pe care le aşteptăm cu toţii.", a declarat Liviu Dragnea, la finalul şedinţei CEx.

El a mai spus că, dacă Răzvan Cuc ar fi găsit ministerul aşa cum îl va găsi noul ministru al Transporturilor, "astăzi, în România, roata se învârtea mult mai serios". 

"Şi, în schimb, pentru faptul că nu a reuşit să comunice, pentru faptul că nu a putut să convingă că nu din vina lui au apărut întârzieri faţă de ce ne asumasem în programul de guvernare, şi-a asumat el şi asta arată că este un om de onoare", a adăugat liderul PSD.

Dragnea a făcut aceste precizări legate de Răzvan Cuc la sfârşitul conferinţei de presă, pe durata căreia atât el, cât şi premierul Tudose s-au referit numai la demisia lui Sevil Shhaideh şi a Rovanei Plumb. 

Dragnea a anunţat demisia lui Cuc după ce a fost întrebat de jurnalişti.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.