Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, că programul pentru România pe care l-a prezentat va trimis şi preşedintelui Iohannis şi opoziţiei, dacă vor să contribuie la acesta, pentru că se va transforma în lege.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi vom finaliza acest draft într-o perioadă rezonabilă. O să-l punem la dispoziţia tuturor şi vom fi deschişi şi dispuşi să discutăm cu toţii împreună, separat, ei între ei. Este important să ajungem la o formă care să creeze nişte premise serioase de dezvoltare pentru România. Avem şanse uriaşe”, a susţinut Liviu Dragnea.

”Într-un fel sau altul, acest program se va materializa printr-o lege şi atunci vreau ca toată lumea să contribuie la această lege, dacă se doreşte, dar tot vom ajunge la acea lege”, a mai spus liderul PSD.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De altfel, şi în discursul susţinut în cadrul Congresului, Liviu Dragnea a spus că acest program, care vizează o perioadă de 20 de ani, se va transforma în lege şi va fi obligatoriu şi pentru viitoarele guverne.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.