Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declarat, miercuri, după desemnarea Vioricăi Dăncilă în funcţia de premier, că preşedintele Klaus Iohannis “a ales stabilitatea” şi a evitat intrarea României într-o criză politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Preşedintele a ales stabilitatea, în ciuda presiunilor partidelor din opoziţie şi a altora de a refuza propunerea PSD şi îi mulţumim pentru asta şi apreciem în mod deosebit. Intrarea într-o criză politică ar fi fost un lucru grav pentru România şi preşedintele a vrut să evite asta”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul social-democraţilor a mai spus că luni va fi concovat Comitetul Executiv Naţional al PSD, unde vor fi nominalizaţi membrii noului Guvern, iar pe 29 ianuarie acesta va primi votul în Parlament.

„Vom convoca Parlamentul în sesiune extraordinară, comprimând cât ne permite Constituţia şi regulamentele celor două Camere, în aşa fel încât în data de 29 ianuarie să avem votul de învestitură. De asemenea, luni va fi convocat CExN al PSD, pentru a începe discuţiile pentru componenţa noului Cabinet”, a mai spus Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.