Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică, la RTV, că Victor Ponta, în mod categoric, se încadrează în criteriile pentru prezenţa pe o poziţie eligibilă pe listele partidului la alegerile parlamentare din toamnă, el precizând că un criteriu pentru actualii parlamentari este prezenţa la activitatea legislativă şi menţionând că este supărat pe unii colegi, din acest punct de vedere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea a prezentat criteriile pe care PSD le ia în calcul pentru prezenţa actualilor parlamentari, pe listele din toamnă de la alegerile legislative, afirmând că printre acestea se află activitatea în Parlament, prezenţa la activităţile din comisii şi plen, dar şi activitatea în teritoriu în colegii.  

Întrebat dacă Victor Ponta se încadrează pentru o poziţie eligibilă la parlamentare, Dragnea a răspuns: ”Categoric, da. Nu există nicun fel de dubiu sau ezitare”. 

El a adăugat că, din punct de verere al criteriilor, nu se pune problema ca Victor Ponta să nu se afle pe lista PSD pentru parlamentare.

”Eu cred că va dori să fie în continuare la Gorj”, a mai spus Dragnea. 

Liderul PSD a menţionat că este ”foarte supărat pe unii colegi din Parlament care nu au fost prezenţi în comisii, sau la plen, la voturi importante”. 

Despre numele celor care vizaţi, Dragnea a ţinut să menţioneze că, atunci când se vor face listele de candidaţi, se va vedea cine sunt aceştia. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.