Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut marţi că nu a existat niciun proiect privind amnistia şi graţierea unor fapte penale, afirmând că se creează isterie când "iese unul cu epoleţii din presă" şi lansează informaţia în spaţiul public, mod în care Coaliţia nu poate guverna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă a existat vreun proiect de lege privind amnistia şi graţierea unor fapte penale, Dragnea a spus: “Fiscală? De alt tip de proiect de genul ăsta eu nu ştiu. A fost singura isterie? Cum mai iese unul cu epoleţii din presă  şi mai spune <vor adopta Ordonanţa nu ştiu care, începe o isterie. Nu putem să conducem sau să guvernăm în felul ăsta”.

De asemenea, întrebat dacă poate "să garanteze" că nu a existat vreo astfel de ordonanţă, Dragnea l-a întrebat pe jurnalist dacă este bancă şi trebuie să garanteze la bancă.

Liviu Dragnea a afirmat că nu el este cel mai influent om din ţară, preşedintele Iohannis fiind acela, iar în PSD există şi alţi oameni influenţi în afară de el.

“Cel mai influent e Ioahnnis, doamnă, suntem în România. În PSD mai sunt şi alţi influenţi, nu numai eu. Nu mă puneţi să jur. Nu se fac astfel de garanţii”, a adăugat Dragnea

Săptămâna trecută, în spaţiul public au apărut informaţii privind posibilitatea adoptării unei Ordonanţe de Urgenţă privind aministirea sau graţierea unor fapte de corupţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.