Liderul PSD Liviu Dragnea numeşte "iresponsabilă" sesizarea privind bugetul pe 2019 depusă de preşedinte la CCR, spunând că şi Iohannis, şi liberalii sunt nişte ipocriţi, iar preşedintele este într-o campanie proprie electorală. El a susţinut că prin acest demers sunt blocate investiţiile şi majorarea alocaţiilor pentru copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Vreau să vorbesc puţin despre acţiunea iresponsabilă a preşedintelui României care a atacat bugetul de stat la Curtea Cnstituţională. Este clar că şi el, şi liberalii sunt nişte ipocriţi. Consecinţele sunt că de la 1 martie nu se pot mări alocaţiile la copii. Pentru a hrăni orgoliul, pentru a arăta în continuare cât de supărat este sau cât de mult rău vrea să facă acestui Guvern, face rău şi copiilor din România", a declarat Dragnea.
 
El a comentat şi propunerea ca  Guvernul să adopte ordonanţă pentru a mări alocaţiile de la 1 martie, atribuită PNL.
"Ori nu ştiu nimic, ori sunt atât de mincinoşi, încât nu le mai pasă de nimic. Nu se poate mări alocaţia pentru copii în condiţiile în care nu ai spaţiu bugetar creat", a explicta liderul PSD.
Referindu-se la comtestaţia depusă de preşedinte la CCR, el a susţinut că "prin acest atac, preşedintele Iohannis vrea să blocheze sau să amâne investiţiile din România, sau din toate celelalte programe din educaţie, din sănătate care sunt extrem de importante pentru români.
"Totul, pentru a mai împiedica Guvernul pentru a mai aduna câteva măsuri foarte bune. El este într-o campanie proprie electorală. Eu, sincer, nu credeam că va utiliza acest mijloc, dar se pare că în 2019 nu mai are niciun alt obiectiv decât, călcând peste orice cadavre, să mai ia un nou mandat", a conchis Dragnea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.