Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, la reuniunea Uniunii Consiliilor Judeţene din România, că nu înţelege logica după care incompatibilitatea unui ales local are efecte şi asupra următorului mandat al respectivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ceeea ce priveşte incompatibilităţile, eu pun o întrebare foarte simplă: dacă se dovedeşte că un ales local este găsit incompatibil în anul 2015, să zicem, şi în final decizia definitivă a instanţei stabileşte că este incompatibil. Firesc este să îşi piardă mandatul respectiv. Dar cum putem explica faptul că o incompatibilitate din 2015 sau din 2011 sau din 2012 are efect şi pentru mandatul următor sau pentru alt mandat în altă instituţie. Am vorbit cu foarte mulţi oameni, şi din ţară şi din străinătate, şi, cel puţin mie, mi-a fost foarte greu să explic pentru că nici eu nu înţeleg care este logica. Agenţia Naţională de Integritate este o instituţie pe care noi am susţinut-o, o susţinem în continuare. Când eram ministrul Dezvoltării ştiu că am aprobat o finanţare pentru un proiect, avertizorul de integritate, care să prevină foarte mult”, a declarat Liviu Dragnea în faţa preşedinţilor de Consilii Judeţene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.