Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, că decizia privind succesorul lui Valeriu Zgonea la conducerea Camerei Deputaţilor se va lua în Biroul Permanent Naţional al PSD, după consultarea grupului parlamentar, Dragnea precizând că nu i-a propus lui Victor Ponta să preia conducerea Camerei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu i-am propus lui Victor Ponta să fie preşedintele Camerei Deputaţilor”, a spus Liviu Dragnea, răspunzând unei întrebări.

Preşedintele PSD a precizat că problema desemnării candidatului partidului la funcţia de preşedinte al Camerei va fi dezbătută după Paşti de către conducerea partidului. ”În ceea ce priveşte preşedinţia Camerei Deputaţilor, în primul Birou Permanent Naţional de după Paşte vom lua o decizie politică în ceea ce priveşte succesorul de la şefia Camerei Deputaţilor, în condiţiile în care se va elibera poziţia respectivă. Noi azi am luat o decizie politică. De aici înainte sunt proceduri parlamentare. Teoretic şi în mod firesc acea poziţie se va elibera”, a declarat Zgonea după şedinţa de miercuri a Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Liviu Dragnea a precizat că CExN  nu a luat în discuţie niciun nume de posibil candidat pentru funcţia lui Zgonea. Întrebat din nou dacă Victor Ponta este o variantă posibilă, Dragnea a răspuns: ”Victor Ponta e pregătit pentru foarte multe funcţii, pentru toate funcţiile. Punctul meu de vedere o să-l exprim în BPN. Nu este o decizie uşoară, ci trebuie cântărită foarte bine. Contează foarte mult şi părerea grupului parlamentar din Cameră.”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost exclus din PSD; prin decizia Comitetului Executiv Naţional al partidului. Propunerea de excludere din partid a lui Zgonea a fost făcută de Olguţa Vasilescu, Paul Stănescu şi Cătălin Rădulescu. Toate voturile exprimate au fost în favoarea excluderii lui Valeriu Zgonea din PSD

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.