Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că la următoarea şedinţă a plenului reunit al Paralamentului va fi înfiinţată o comisie de anchetă ”în ceea e priveşte activitatea SPP, cât şi despre relaţionarea unor instituţii şi şefi din diverse instituţii care se pare că acţionează ilegal”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea a precizat, după şedinţa BPN al PSD, că, miercuri, Comitetul Executiv al partidului va avea o ”poziţie politică faţă de situaţia de la DNA”.

”Şi preşedintele, cred, nu-i dau sfaturi, trebuie să aştepte cu maxim interes să se finalize ancheta care înţeleg că a început a Inspecţiei Judiciare. Nu poate fi trecut cu vederea sau abordarea că nimic nu s-a întâmplat acolo. Dacă se adevereşte, e foarte grav”, a susţinut liderul PSD.

Întrebat dacă PSD va decide înfiinţrea unei comisii parlamentare de anchetă atât privind SPP, dar şi în privinţa DNA, Liviu Dragnea răspuns: ”E nevoie de o anchetă parlamentară atât în ce priveşte activitatea SPP, cât şi despre relaţionarea unor instituţii şi şefi din diverse instituţii care se pare că acţionează ilegal”.

Dragnea a spus că această comisie va fi înfiinţată la următoarea şedinţă a plenului reunit al Parlamentului şi că va fi ”o singură comisie”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.