Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la mitingul PSD de la Iaşi că Traian Băsescu şi Klaus Iohannis "au mânat acest popor spre ură şi dezbinare". Să-i i spunem lui Iohannis că patria înseamnă pace, nu război, patriotismul înseamnă conştiinţă, nu case obţinute fraudulos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"România are astăzi nevoie mai mult ca oricând de ceea ce a pierdut în timpul regimurilor Băsescu şi Iohannis. Are nevoie de patriotism şi de patrioţi. Avem cu toţii nevoie  de o patrie, pentru că ţara noastră a uitat să mai fie o patrie. Băsescu şi apoi Iohannis au mânat acest popor spre ură şi dezbinare, i-au asmuţit pe oameni unii împotriva altora, i-au făcut pe  români să creadă că sunt de două feluri şi că trebuie să se lupte între ei", a spus Dragnea, care a venit la microfon în uralele celor prezenţi.

El a subliniat că "românii nu sunt de două feluri, nu sunt unii buni şi altţii răi, aşa cum susţine Iohannis"  şi nimeni nu are dreptul să-i împartă în tabere, nimeni nu are dreptul să-i învrăjbească.
 
"Ei nu înţeleg că românii sunt toţi români, românii sunt toţi egali, românii sunt lberi, sunt suverani. Avem aceleaşi aceleaşi drepturi, avem dreptul la un viitor comun. 
Asta trebuie să-i spunem răspicat lui Iohannis, e prima lecţie de pariotism pe care vreu să i-o dăm lui Iohannis: patria înseamnă pace, nu război. Să-i spunem că poporul înseamnă unitate, nu dezbinare, să-i spunem că naţionea înseamnă solidaritate şi nu ură, patriotismul înseamnă conştiinţă, şi nu case dobândite fraudulos, să-i spunem că ţara îseamnă suflet, nu înseamnă încă un mandat. Să-i spunem că România înseamnă acasă, nu interese străine", a afirmat liderul PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.