Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, la început şedinţei Comitetul Executiv Naţional de la Neptun, că se va discuta despre numărul de membri si structura pe vârste si profesii a membrilor formaţiunii, urmând să fie înfiinţat un departament de gestiune a carierei în partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi vom vorbi de numărul de membri şi structura pe vârste şi profesii a membrilor PSD. Poate vă aduceţi aminte, am început în 2016 astfel de discuţii, să avem o evidenţă şi calitativă, dar şi cantitativă şi de asemenea să înfiinţăm un departament de gestiune a carierei, şi în CEx-ul de săptămână viitoare să stabilim un şef de departament. Este o poziţie importantă şi o structură importantă. 2016 a fost un an în care nu puteam în mod realist să realizăm aşa ceva, fiind an electoral, dar acum suntem pregătiţi”, le-a spus Liviu Dragnea membrilor CEx, la începutul reuniunii, la care a avut acces şi presa.
 
Liderul PSD a precizat că va fi discutat şi un program de acţiuni politice şi organizatorice pentru această toamnă, precum şi un program de comunicare coerent al organizaţiilor judeţene. ”Şi modul în care parlamentarii se implică în activitatea organizaţiilor judeţene doar în cele două zile în care lipsesc de la Parlament pe săptămână. Sau invers, nu mai ştiu”, a completat Dragnea.
 
Conform acestuia, un alt subiect vizează modul în care putem să îmbunătăţim colaborarea politică la nivel judeţean dintre organizaţiile PSD şi organizaţiile ALDE.

Liderii PSD s-au reunir vineri, la Neptun, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, la şedinţă participând şi preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. 

Precedenta reuniune a CEx a avut loc în urmă cu două luni, când a fost votată lista membrilor Cabinetului Tudose. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.