Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, potrivit Antena 3, că l-a concediat pe George Harabagiu, despre care Victor Ponta a spus că ar fi coordonatul comunicării online a PSD şi s-ar afla la originea postării în care se susţine că Simona Halep a fost huiduită. Într-un interviu pentru PressOne, Harabagiu nu a vrut să spună dacă este angajat la Departamentul de comunicare al PSD, dar a precizat că în această săptămână nu s-a aflat în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunţă că l-a concediat pe George Harabagiu, coordonatorul online al PSD şi cel despre care presa susţine că s-ar fi aflat în spatele postărilor de pe conturile de Facebook ale social-democraţilor prin care se susţinea că Simona Halep ar fi fost cea huiduită pe Arena Naţională, şi nu Gabriela Firea. "L-am concediat", a spus Liviu Dragnea, citat de antena3.ro.

Într-un interviu publicat de Press One, George Harabagiu nu a vrut să spună dacă lucrează la departamentul de comunicare al PSD şi a susţinut că nu avea cum să fie în sediul PSD din Kiseleff marţi seară pentru că de o săptămână este la Piatra Neamţ.

Fostul lider PSD Victor Ponta a susţinut că mesajele din care ar rezulta că Simona Halep a fost de fapt huiduită pe Arena Naţională au fost postate de la sediul central al PSD pe paginile de Facebook ale filialelor de. George Harabagiu, "un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ" şi a făcut apel la foştii săi colegi de partid să şteargă postarea de pe conturile organizaţiilor lor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.