Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că l-a invitat, duminică, pe fostul social-democrat Valeriu Zgonea să participe alături de el la finala SuperLigii CEC Bank la rugby deoarece a dorit să mai discute cu el şi să vadă dacă îl poate ajuta cu ceva, în condiţiile în care acesta ”nu munceşte nicăieri”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„L-am invitat eu, personal. Da. Am vrut să vorbesc cu el şi o să mai vorbesc cu el în seara asta. Vreau să văd ce face şi dacă-l pot ajuta cu ceva. Ştiu că nu munceşte nicăieri. Nu e niciun plan, doar să vorbesc cu el”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat despre prezenţa lui Valeriu Zgonea la meciul de rugby. 

Premierul Sorin Grindeanu şi preşdintele PSD, Liviu Dragnea, au asistat, duminică, la finala SuperLigii la rugby.Lângă Dragnea a stat şi Valeriu Zgonea.

”Aşa cum am promis, am participat la finala SuperLigii la Rugby dintre Ştiinţa Baia Mare şi Timişoara Saracens. Un meci pe cinste, care a arătat calitatea rugbyului românesc!  Felicitări câştigătorilor! Dar rămân suporterul echipei din Baia Mare”, a scris Dragnea şi pe Facebook, postând şi câteva fotografii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.