Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat ironic joi, la Parlament, faptul că Victor Ponta a anunţat că din toamnă se va înscrie într-un alt partid, spunând doar că de câteva zile simte o răceală şi face tratament şi nu doreşte să facă mai multe afirmaţii pe acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat ce simte, în condiţiile în care Victor Ponta a anunţat că se va înscrie într-un alt partid, liderul PSD a răspuns ironic: „Vă spun sincer, simt o răceală de câteva zile şi fac un tratament. Este exact ceea ce simt acum. Nu vreau să comentez, este decizia lui”.

Deputatul Victor Ponta spune că din toamnă va face politică într-un partid nou, care în acest moment nu se află în Parlament.

”Nu am fost niciodată în alt partid cu excepţia PSD / după 15 ani de activitate am fost exclus pentru că l-am apărat pe Sorin Grindeanu (care era în PSD din 1996) împotriva lui Liviu Dragnea (care a venit de la PD)!!! Acum sunt independent dar cu siguranţă din Septembrie voi face politică într-un partid nou (sub nicio formă în vreunul din cele aflate acum în Parlament)!”, a scris Victor Ponta pe Facebook, răspunzând unui comentariu la o postare.

Ponta fusese întrebat când îşi face partid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.