Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost iritat de întrebările ziariştilor, duminică, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului. El a dat doar o scurtă declaraţie, în care a spus că vrea reducerea bugetelor serviciilor de informaţii, iar dacă nu face Guvernul, o va face Parlamentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„I-am rugat să analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred că sume importante de aici pot fi realocate către sănătate, de exemplu. Eu mă gândesc la un program de acordare gratuită pentru toţi copiii din România de vitamina D, este tot un program de siguranţă naţională, program pentru diabet şi doamna prim-ministru împreună cu domnul ministru au spus că vor analiza dacă pot face în Guvern această modificare, dacă nu, eu sigur o s-o fac la Parlament, cu amendamente”, a afirmat Dragnea.
 
La observaţia unui reporter că este nevoie şi de avizul CSAT, Dragnea a răspuns: „E nevoie de avizul lui Iohannis şi pentru viaţă, să înţeleg?”.
 
Întrebat dacă acest lucru înseamnă că nu se va mai cere avizul CSAT, liderul PSD a replicat: „Parlamentul nu cere aviz de la nimeni”. 
 
„A fost o singură întrebare. Dacă vreţi să ne mai vedem şi după Cameră (unde va avea o întâlnire cu deputaţii PSD - n.r.) şi să începem anul bine, bine, dacă nu, la revedere”, le-a mai spus apoi Liviu Dragnea ziariştilor, ducându-şi degetele la buze.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.