Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, duminică seara, la Antena 3, că preşedintele Klaus Iohannis le-a spus liberalilor, la întâlnirea de la Cotroceni, că el personal va conduce PNL şi se va ocupa de ALDE, pentru ca partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu să iasă din coaliţia de guvernare. Dragnea a spus că ştie acest lucru de la cineva care a participat la întâlnire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klaus Iohannis ”le-a spus (liberalilor -  n.r.) că din acel moment el va conduce PNL, nici Orban, nici ceilalţi. A dat sarcină să atragă alte partide şi le-a spus: «Mie lăsaţi-mi personal ALDE, că negociez cu ei să iasă din coaliţie»”, a susţinut Liviu Dragnea.

El a adăugat că preşedintele Iohannis vrea să convingă ALDE să iasă din coaliţia de guvernare.

”Sunt convins că domnul Tăriceanu nu-şi va distruge cariera politică. A mai refuzat o dată”, a adăugat Dragnea.

Liviu Dragnea a precizat că a aflat ce s-a discutat la întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi liberali de la „cineva care a participat la discuţii”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.