Liderul PSD Liviu Dragnea crede că preşedintele Klaus Iohannis este mai rău decât era Traian Băsescu şi susţine că, dacă ar ieşi la iveală adevărul despre faptele comise de şeful statului şi de oamenii lui, atunci nu îi mai poate scăpa nimeni de răspundere. Dragnea crede că instituţiile statului nu reacţionează în cazul grupurilor agresive anti-PSD deoarece “au cizma pe grumaz de la Iohannis, prin oamenii lui”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Liviu Dragnea: Unii spun că acei bătăuşi de la mitinguri au o privire plină de ură, cu ochii injectaţi. Nu am stat lângă ei, dar am tot văzut filmuleţe la televiziune acum câteva luni, se vorbea în grupul Rezist de jointuri

Dragnea a declarat duminică seară, la România TV, că  preşedintele Iohannis este un om „slab” şi „perfid”, care nu a făcut niciun lucru semnificativ în acest mandat.

 
“Iohannis este un om slab, dar un om perfid şi disperat pentru că după patru ani şi jumătate de mandat nu poate prezenta niciun lucru semnificativ pe care l-a făcut şi este din ce în ce mai disperat pentru că vine momentul adevărului la alegerile prezidenţiale, când o să primească întrebări directe de la oameni despre ce a făcut în aceşti cinci ani de zile şi încearcă acum să inventeze scandal, ură, încearcă să inventeze o temă care să-l ajute să strângă susţinere pentru el, aşa cum a făcut în 2014”, a afirmat Dragnea.
 
El susţine că şeful statului ar fi autorizat acţiunile împotriva PSD şi agresiunile comise la mitingurile PSD.
 
“Iohannis a autorizat tot. Nimeni nu ar avea curaj să facă aşa ceva, pentru că sunt infracţiuni după infracţiuni, nimeni nu ar avea curaj să facă aşa ceva, dacă nu ar ştii că sunt protejaţi total”, a explicat liderul PSD.
 
Întrebat de ce nu reacţionează instituţiile statului, Dragnea a răspuns: “Pentru că au cizma pe grumaz de la Iohannis, prin oamenii lui. E simplu. E dur, e dureros ce spun acum, dar asta e realitatea”.
 
Liderul social-democraţilor a fost întrebat dacă şeful statului controlează autorităţile statului, el precizând că Iohannis este mai rău decât era Traian Băsescu.
 
“Da, bineînţeles. E mai rău decât era Băsescu, nu credeam că o să ajung să spun asta. E mai rău decât era Băsescu. Noi am început, adică am început acest proces şi ies la iveală foarte multe abuzuri, ies unul după altul, încep oamenii să vorbească, dar procesul nu e finalizat. Disperarea este şi mai mare pentru că Iohannis şi ai lui ştiu că dacă până la urmă iese la iveală tot adevărul, nu-i mai poate scăpa nimeni să nu răspundă pentru ce s-a întâmplat în această ţară, în aceşti ani de zile”, a mai afirmat Liviu Dragnea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.