Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, la Adevărul Live, întrebat fiind despre relaţiile politice cu premierul Viorica Dăncilă, că după alegeri va fi făcută o analiză, "dar nu numai pentru dumneaei". "Este un sfat al meu pentru oricine, orice om politic care ajunge întâmplător şi temporar în Guvern, într-un guvern al României: să nu uite pentru ce a fost pus acolo", a spus Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat în ce relaţii este cu Viorica Dăncilă, Dragnea a spus: "Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Pe mine nu mă interesează sau nu discut despre relaţiile personale ale mele cu membri ai Guvernului".

Întrebat din nou despre relaţiile politice cu premierul, Dragnea a răspnus: "O să analizăm după alegeri, că nu stă nimeni acum să vadă asta, dar nu numai pentru dumneaei. Este un sfat al meu pentru oricine, orice om politic care ajunge întâmplător şi temporar în Guvern, într-un guvern al României: să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pus acolo să implementeze un program de guvernare susţinut şi votat de către români, covârşitor - 48,5 la sută locuri în Parlament este un rezultat istoric -, un program care şi-a arătat rezultatele şi care trebuie implementat. Dacă fiecare membru al Guvernului ţine minte asta şi nu consideră că, de fapt, ajungând pe un post de ministru de a doua zi i-a crescut şi capul, atunci va fi un ministru bun şi va fi din ce în ce mai eficient. Dacă o să se preocupe de altceva, atunci n-o să fie un ministru bun pentru că nu-şi mai capacitează toată enegia şi priceperea pe domeniul pe care ar trebui să îl coordoneze".

Întrebat de asemenea cum se va finaliza schimbarea miniştrilor, prin remaniere sau restructurare, Dragnea a replicat: "Habar n-am".

"Habar n-am. Noi am susţinut cu toţii că nişte miniştri trebuie înlocuiţi. Două colege o să ajungă la Parlamentul European şi din câte ştiu e imposibil să fie şi ministru şi parlamentar european deci trebuia să fie înlocuite şi pe bună dreptate decizia a fost să nu fie şi ministru şi să meargă în campania electorală, folosind aşa cum Iohannis îşi foloseşte toată infrastructura şi logistica de la Cotroceni pentru campania electorală a PNL-ului - ceea ce este ilegal şi este infracţiune, dar mă rog omul e deasupra legii, e apărat de procurori -, şi Tudorel Toader care s-a hotărât politic să fie schimbat. (...) După alegeri, cum va decide doamna premier, trebuie să ne spună în CEX. În CEX va fi din nou o discuţie, o să vedem atunci. Să nu uităm obiectivul: obiectivul e să completăm locurile libere din Guvern, penru că avem un Guvern incomplet", a adăugat Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.