Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, la Parlament, întrebat care este poziţia sa în partid după votul la moţiunea de cenzură, că nu este „nici mai mare, nici mai mic, nici mai slab, nici mai gras, nici mai frumos, nici mai urât”, ci doar liderul celui mai mare partid din România, care a trecut prin multe încercări, dar care a ieşit din ce în ce mai întărit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu sunt nici mai mare, nici mai mic, nici mai slab, nici mai gras, nici mai frumos, nici mai urât. Sunt acelaşi om, preşedintele unui partid, cel mai mare partid din România şi cel mai susţinut, care a trecut prin multe încercări şi trece în continuare şi iese din ce în ce mai întârit”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat cum îşi vede poziţia în partid după moţiunea de cenzură.

Chestionat în continuare dacă se pune problema unui congres PSD, preşedintele social-democraţilor a spus că „niciodată”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.