Liderul PSD le-a cerut, duminică, social-democraţilor Mircea Drăghici şi Florin Iordache, ca, după Anul Nou, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva preşedintelui Klaus Iohannis care a susţinut că nu suntem pregătiţi pentru a prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea a vorbit, duminică, în şedinţa Consiliului Naţional al PSD, despre afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohanis referitoare la faptul că România nu este pregătită să preia preşedinţia Consiliului European.

Dragnea a afirmat că este un act de trădare.

El le-a cerut deputaţior Mircea Drăghici şi Florin Iordache, ca, beneficiind de sprijinul de specialitate al lui Tudorel Toader, care se află în sala de şedinţă, să depună o plângere pe numele şefului statului.

”Vă rog ca, după Anul Nou să depuneţi acea plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Werner Iohannis”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a spus că sprijinul de specialitate va fi dat de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

”Sprijin de specialitate. Noi tot ce facem facem la vedere. Sunt lucruri pe care nu le facem şi pentru care suntem puşi să dăm socoteală, dar pentru lucruri care le facem la vedere”, a mai spus Dragnea.

El a continuat apoi seria atacurilor la adresa preşedintelui statului.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.