Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să aibă ”o discuţie foarte fermă” cu miniştrii avizatori la OUG privind parteneriatul public-privat, cărora să le spună că ”partidul” nu acceptă să nu fie adoptată joia viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”S-a stabilit ca în această săptămână să fie adoptată această ordonanţă. Este o ordonanţă extrem de importantă, care poate descătuşa investiţii publice mari, pe care le aşteaptă toată lumea”, a susţinut Dragnea, după şedinţa BPN al PSD.

”Şi eu, şi colegii din BPN i-am cerut doamnei prim-ministru să aibă o discuţie foarte fermă cu toţi miniştrii avizatori pentru această ordonanţă şi să le transmită că partidul nu acceptă ca în şedinţa de Guvern de joia viitoare să nu se adopte OUG privind parteneriatul public-privat, pentru că s-a întârziat suficient de mult”, a declarat liderul PSD.

Liviu Dragnea a precizat că este vorba despre ”proceduri simple care vor fi adoptate prin OUG, care să comprime termenele şi o lege clară care să nu dea naştere la interpretări şi care să dea siguranţă şi autorităţii publice, şi investitorului privat, şi funcţionarilor care vor fi implicaţi în aceste proceduri”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.