Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la dezbatarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, că premierul a avut întâlniri nocturne pe la Vila Lac 1 cu social-democraţi, în care s-a discutat despre „funcţii, dregătorii, ministere şi afaceri” şi s-au promis lucruri irealizabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am crezut mult în Sorin Grindeanu. Nu am făcut-o în glumă, în mod neserios, am crezut că e cea mai bună soluţie din acel moment pentru noi. Din păcate, acum, se agaţă de scaun în cel mai nelegitim mod. Nu a ajuns premier datorită celor baricadaţi în Palatul Victoria, nici celor cu care s-a mai întâlnit în nopţile astea pe la Vila Lac 1. A ajuns acolo pentru că cele două partide au decis să îi acorde un vot de încredere, aceleaşi structuri statutare care i-au retras sprijinul politic. Va fi acuzat probabil mai târziu de o atitudine lipsită de onoare, responsabilitate faţă de noi şi faţă de români”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a susţinut că la aceste întâlniri nocturne s-a discutat despre funcţii, afaceri, dregătorii şi ministere.

„La toate întâlnirile nocturne la care aţi fost cei câţiva colegi despre ce s-a discutat? Despre funcţii, despre dregătorii, despre ministere şi despre câteva afaceri, poate. S-a discutat cumva acolo despre România, despre români, despre sănătate, educaţie, pensii, salarii? Categoric nu. La toate întâlnirile nocturne respective s-au promis lucruri irealizabile. Am vorbit cu un coleg azi noapte, târziu şi l-am întrebat tu ce spui joi acasă? Că ai votat împotriva României sau împotriva propriului partid pentru o funcţie sau pentru o afacere?”, a conchis Liviu Dragnea.

În timp ce Dragnea făcea aceste declaraţii, premierul Sorin Grindeanu râdea şi dădea din cap dezaprobator.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.