Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a felicitat miercuri, pe Facebook, pe pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov care au participat la salvarea băieţelului căzut într-un puţ din judeţul Teleorman, reuşita în acest caz datorându-se „bunei pregătiri şi implicării umane” a membrilor echipei de salvare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Felicitări pentru toţi pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov care au participat la salvarea lui Daniel, copilul căzut în acel puţ din judeţul Teleorman! Realizăm cu toţii încărcătura emoţională uriaşă şi dificultatea extrem de complexă a acestei operaţiuni de salvare. Reuşita se datorează bunei pregătiri şi mai ales implicării umane a membrilor acestei echipe. Bravo băieţi!", a scris Liviu Dragnea.

În încheiere, liderul PSD a spus că "astfel de acţiuni trebuie aplaudate la scenă deschisă de către întreaga societate". 

Copilul, în vârstă de doi ani, a căzut, marţi, în puţul din curtea casei din localitatea Balta Sărată, judeţul Teleorman şi a rămas blocat la aproximativ 16 metri adâncime, fiind scos după zece ore, de către echipele de intervenţie. După ce i-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, copilul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, unde este internat în secţia de Terapie Intensivă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.