Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit, joi, cu Principesa Margareta la Palatul Elisabeta, cei doi discutând despre rolul Casei Regale în societatea românească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Alteţa Sa Regală Principesa Margareta m-a invitat astăzi, şi am participat cu plăcere, la Palatul Elisabeta pentru a purta o discuţie despre viitorul României şi rolul Casei Regale în societatea românească!”, a scris Dragnea pe Facebook, la finalul întâlnirii.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

"A fost o discuţie legată de rolul Casei Regale în viaţa publică din România, în societatea românească în general. Punctul meu de vedere pe care l-am şi transmis Alteţei Sale Regale este că statutul Casei Regale din România trebuie mult mai bine reglementat. Trebuie ca această instituţie fundamentală, importantă pentru societatea românească să aibă un statut foarte clar, să poată să fie ajutată. Cred că acest lucru poate fi reglementat prin lege”, a declarat ulterior Liviu Dragnea.

El a precizat că va discuta şi cu liderii ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, şi UNPR, Valeriu Steriu, pentru a încerca să găsească o modalitate prin care Casa Regală să aibă funcţionarea stabilită prin lege.

”Cred că o să am o discuţie şi cu prim-ministrul Dacian Cioloş şi cu celelalte partide parlamentare, pentru că pentru întreaga societate românească rolul Casei Regale trebuie să fie foarte bine definitiv. Vom sprijini acest lucru”, a mai declarat Liviu Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.