Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, la Antena 3, că a devenit obsesia lui Klaus Iohannis. ”Face absolut orice ca eu, cum-necum, ori să dispar, ori să nu mai fiu preşedinte la PSD, ori să fiu băgat în puşcărie”, a spus Liviu Dragnea. Liderul social-democrat afirmă că nu-i este teamă să se confrunte la alegerile prezidenţiale cu Klaus Iohannis care ”nu e greu de bătut”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Indiferent ce spun eu, Iohannis nu scapă de obsesia în ceea ce mă priveşte, am devenit obsesia lui. Şi face absolut orice - presează, ameninţă, activează toate structurile pe care le poate activa - ca eu, cum-necum, ori să dispar, ori să nu mai fiu preşedinte la PSD, ori să fiu băgat în puşcărie. Vor să dispar pur şi simplu, să mă evapor. Asta este singura lui obsesie. El crede că dacă eu nu mai exist, el ia al doilea mandat fără niciun fel de problemă”, a spus Liviu Dragnea.

Acesta a afirmat că nu se teme să se confrunte cu Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale.

”Nu îmi e frică să mă confrunt cu Iohannis. Iohannis nu e greu de bătut, Iohannis nu a făcut nimic patru ani şi jumătate, nu a făcut decât rău, rău, blocaje, blocaje, blocaje. Am citit ieri sau azi mi-a trimis cineva că pe Facebook a început să i se spună Blocanis, lumea a început să simtă lucrul ăsta. Totuşi, patru ani şi jumătate. Cu ce vrea să rămână în istorie în afară de relele făcute, minciunile permanente, incitarea la ură, la violenţă, la proteste. O să rămână cu referendumul ăsta inutil”, a mai spus Dragnea.

Liderul PSD susţine că şeful statului nu este uşor de învins la prezidenţiale pentru ”nu e singur, are o întreagă camarilă, statul subteran în continuare mai are nişte capete”.

Întrebat dacă regretă că nu l-a suspendat pe Klaus Iohannis, dragnea a spus: ”Nu era de suspendat.  Pe de altă parte, colegii de la ALDE nu au fost de acord să-l suspende pe Iohannis”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.