Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, întrebat despre suspendarea şefului statului în contextul plângerii penale depuse de Ludovic Orban împotriva premierului Dăncilă, că PSD nu ia în calcul această variantă. Dragnea a adăugat că speră să mai existe "o fărâmă de luciditate".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
"Sperăm că mai există o fărâmă de luciditate că acest demers aberant nu va depăşi o linie roşie. Nu luăm în calcul suspendarea, dar nu avem de gând să stăm inactivi, să nu facem nimic dacă lucrurile merg spre direcţia străvezie, de a se prelua nelegitim guvernarea", a declarat Liviu Dragnea la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional.
 
Întrebat dacă s-a gândit să depună la rândul său o plângere penală împotriva liderului PNL Ludovic Orban, Dragnea a spus că nu, precizând însă că nu garantează că nu o va face altcineva.
 
"Nu am de gând să fac asta, dar nici nu garantez că altcineva nu va face acest demers. Din moment ce s-a deschis această cutiuţă, orice este posibil. Le urez succes", a spus Dragnea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.