Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, într-o emisiune la România TV, că nu îşi permite să intre în divergenţă cu premierul Viorica Dăncilă şi, întrebat dacă e posibil să o înlocuiască pe Dăncilă, Dragnea a replicat că aceasta guvernează bine şi trebuie să rămână acolo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dragnea a fost întrebat dacă Tudorel Toader mai stă în Guvern, el răspunzând: „Habar n-am. Sincer, habar n-am”.

La observaţia moderatorului că Viorica Dăncilă a spus că remanierile trebuie să se decidă în partid, inclusiv în privinţa Rovanei Plumb şi a Nataliei Intotero, Dragnea a afirmat: Sigur, discutăm în CEx. Chiar nu-mi permit să intru în divergenţă cu dna prim-ministru. Nu cred că este în regulă ca un membru al cabinetului să meargă în campanie folosind infrastructura ministerului”.

Despre eventuala remaniere a lui Tudorel Toader, liderul PSD a spus: „CEx ori dna prim-ministru sau ne anunţă că vrea să-l remanieze, ori colegi din CEx pot spune că vor să fie remaniat. Eu nu o să propun să fie remnaiat Tudorel Toader. Nu pot să mă opun. Când o să ajungem acolo, dacă o să ajungem acolo, discutăm acolo”.

El a precizat că şi o eventuală restructurare a Guvernului trebuie propusă tot de premier, pentru că „aşa scrie la Constituţie”.

„Dna prim-ministru guvernează bine şi trebuie să rămână acolo”, a mai declarat Dragnea, întrebat dacă o schimbă pe Dăncilă.

Întrebat al cui e Tudorel Toader, Dragnea a răspuns ironic: „Cred că e al poporului român”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.