Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, marţi seară, că remanierea care va avea loc este ”importantă” pentru că trebuie să ţină seama de obligaţiile şi provocările pe care le va avea România în perioada următoare şi trebuie cântărită orice propunere de înlocuire. Dragnea afirmă că acesta este motivul pentru care s-a amânat şedinţa Comitetului Executiv Naţional, apreciind că orice altceva este ”can-can”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am văzut foarte multe informaţii, am văzut foarte multe păreri, am văzut multe analize, chiar acţiuni ale unor colegi de-ai mei din PSD. Unii colegi din Guvern care şi-au comandat sondaje proprii pe tot felul de reţele de socializare, care şi-au comandat susţineri destul de înălţătoare din partea unora sau altora. Unii supăraţi, alţii vorbind de negocieri, alţii dând ca sigur că sunt tensiuni în PSD. Nu e vorba despre asta”, a declarat Liviu Dragnea marţi seară, întrebat despre amânarea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Liderul PSD a afirmat că premierul Viorica Dăncilă a făcut o evaluare a miniştrilor, ţinând cont de multe criterii.

”Având în vedere şi cele venite de la colegii din partid, acel grup de nouă magnifici – glumesc sunt colegi la care chiar ţin - mi-a arătat că are deja un punct de vedere finalizat în ceea ce priveşte membrii din actualulGguvern care ar trebui să nu mai continue şi că în perioada următoare urmează să-şi contureze variantele de înlocuire pentru aceşti colegi”, a mai spus Dragnea.

Acesta a menţionat că remanierea este importantă.

”Este o remeniere importantă, care trebuie să ţină cont de obligaţiile, provocările pe care le va avea România şi Guvernul în următorul an şi trebuie să cântrească foarte bine orice propunere cu care va veni în Biroul Executiv al PSD. Restul e can-can, a mai declarat Dragnea.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că a făcut evaluarea miniştrilor şi urmează să o prezinte în Comitetul Executiv al PSD, pentru care nu s-a stabilit încă data la care va fi convocat.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.