Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu crede în ideea refacerii USL, pentru că este un proiect care a murit şi trebuie lăsat în istorie, el precizând că nu exclude o colaborare la alegerile parlamentare cu ALDE, ba chiar îşi doreşte acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”USL s-a desfiinţat. Există foarte multă nostalgie pentru USL, dar deocamdată suntem în campanie electorală, PSD se mişcă bine, este foarte bine receptat de populaţie, ALDE, am înţeles la fel, că face o figură foarte bună. USL a fost. A fost un proiect bun, de mare succes, care a murit”, a spus Dragnea. 

Întrebat dacă acest proiect se poate reface după alegerile parlamentare din toamnă, Liviu Dragnea a spus: ”Nu cred în ciorba reîncălzită. Putem discuta despre tot felul de proiecte politice, deci nu este exclus să existe o variantă de colaborare la parlamentare cu ALDE, ba chiar ne dorim, dar nu USL. USL este un proiect care trebuie lăsat în istorie, acolo unde a ajuns”. 

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Galaţi, că aşteptarea sa este să se refacă alianţa dintre PSD şi liberali, adică USL, punctând că liberalii sunt cei din ALDE, alianţă care, odată formată, să revină la putere.

Fostul prim-ministru Victor Ponta a afirmat, pe Facebook, sâmbătă, că refacerea USL, propusă de către copreşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, este o idee ”corectă şi binevenită”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.