Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că susţine decizia premierului Grindeanu în ceea ce priveşte posibila demitere a lui Florin Iordache de la Ministerul Justiţiei, adăugând că între el şi Sorin Grindeanu nu există niciun conflict.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu i-am spus primului ministru, am avut o discuţie, ne-am văzut şi sâmbătă seara, ne-am văzut şi ieri, sigur, ne-am văzut şi astăzi. Mi-a comunicat că asta este intenţia lui, pe care o susţin: să aibă o discuţie amândoi (Sorin Grindeanu şi Florin Iordache – n.r.) şi să ia o decizie în sensul ăsta (posibila demisie sau demitere a lui Florin Iordache – n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea întrebat dacă susţine demiterea ministrului Justiţiei.

Întrebat despre un eventual conflict între el şi Sorin Grindeanu în urma scandalului legat de ordonanţa 13, Dragnea a negat că ar avea neînţelegeri cu şeful Guvernului.

”Am avut o discuţie cu primul ministru vineri în sensul ăsta. Ne-am întâlnit sâmbătă în sensul ăsta, am ieşit cu acea declaraţie. După care, spre seară, s-a luat această decizie de comun acord (abrogarea OUG 13 – n.r.). O decizie înţeleaptă cu speranţa că încet-încet protestele vor înceta. Nu există niciun conflict între mine şi primul ministru, ba dimpotrivă susţinerea mea pentru premier este aceeaşi”, a mai spus Dragnea.

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni, că decizia privind mandatul lui Florin Iordache la conducerea Ministerului Justiţiei va fi luată miercuri sau joi, după adoptarea bugetului şi după votarea moţiunii de cenzură, precizând că este posibil ca hotărârea să fie luată chiar de către Iordache.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.