Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că în ianuarie va avea loc o discuţie privind eventuala necesitate a modificării structurii Guvernului. În ceea ce priveşte remanierea unor membri ai Cabinetului, Dragnea a precizat că nu are niciun element care să îi spună că trebuie remaniat un anumit ministru. El s-a declarat mulţumit de activitatea premierului Mihai Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Trebuie să vedem anul viitor dacă forma Guvenului este cea mai bună, dacă este nevoie sau nu să se procedeze la o restructurare a Guvernului. Dacă da sau nu", a afirmat Dragnea la România TV, adăugând că a stabilit cu premierul şi cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu ca în ianuarie să discute şi cu membrii Guvernului, dacă un astfel de demers este necesar sau nu.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
El s-a declarat mulţumit de activitatea premierului Mihai Tudose, despre care a susţinut că "e un tip care nu e foarte calm", găsind totuşi o explicaţie în ritmul de muncă pe care l-a avut Guvernul în ultima vreme şi pe care l-a calificat ca fiind unul "infernal".
 
Întrebat în legătură cu o evenutală remaniere, Liviu Dragnea a răspuns: "Eu nu am nicun element care să-mi spună că trebuie să fie remaniat ministrul X. M-a interesat ca în toată această perioadă Guvernul să fie susţinut".
 
Liderul PSD a spus totuşi că, în ceea ce priveşte activitatea Guvernului, este necesară "schimbarea unor proceduri interne atât în interiorul ministerelor, cât şi între acestea, pentru a fluidiza circuitul documentelor".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.