Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, miercuri, în Parlament, referitor la invitaţia lui Ludovic Orban la dezbaterea publică pe tema situaţiei din ţară, că ar trebui să se întâlnească în campania electorală din 2020. Dragnea a afirmat că PSD încearcă să conducă ţara, concluzia sa fiind: „Se pare că o conducem bine”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dezbaterea, în campania electorală, în 2020. Nu l-am văzut nici în 2016 preocupându-se de temele economice, nici până astăzi. Noi totuşi încercăm să conducem ţara asta şi se pare că o conducem bine şi ne ocupăm de lucruri serioase”, a declarat Dragnea.

Liderul PNL Ludovic Orban l-a invitat pe Liviu Dragnea la o dezbatere publică despre situaţia ţării, spunând că e timpul ca „vălul minciunilor pesediste să fie dat la o parte”. El a spus că, dacă este bărbat şi are curaj, îl aşteaptă la orice oră şi la orice post de televiziune şi că doar printr-o dezbatere faţă în faţă pot înţelege cetăţenii ce se întâmplă în România.

„Liviule, dacă eşti bărbat, dacă ai curaj, dacă nu ţi-e ruşine de ce ai făcut, te aştept la orice oră, la orice post de televiziune, cu orice moderator, la o dezbatere cinstită, directă, privind starea naţiunii. Faptul că te ascunzi în spatele lătrăilor de partid şi a pseudoanaliştilor care funcţionează ca purtători de cuvânt ai PSD, nu face decât să inducă o ceaţă suplimentară asupra realităţii economice româneşti”, a declarat Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.