Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, vineri, că decizia Curţii Constituţionale privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale este o dovadă că cei care au atacat aceste proiecte au avut doar miză electorală, deoarece ”ceea ce este bun pentru oameni nu are cum să fie neconstituţional”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Decizia de astăzi a Curţii Constituţionale privind eliminarea celor #102taxe este o nouă dovadă că ceea ce este bun pentru oameni nu are cum să fie neconstituţional. Este a DOUA dovadă că cei care au atacat aceste legi bune au avut doar o miză electorală. Au crezut că dacă blochează cele două legi, #PSD va pierde voturi în alegeri. A fost însă un calcul greşit, iar totul s-a întors împotriva lor. Sper ca preşedintele Iohannis să accepte rezultatul şi să promulge cât mai repede cele două legi”, a subliniat liderul PSD, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea a dat asigurări că social-democraţii au prevăzut în bugetul pentru 2017 eliminarea celor 102 taxe şi majorarea salariilor din educaţie şi sănătate.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Mă bucur pentru români şi îi asigur din nou că am prevăzut în bugetul pentru 2017 atât eliminarea celor 102 taxe, cât şi majorările de venituri cu 15% pentru dascăli şi medici”, a conchis preşedintele PSD. 

Curtea Constituţională a decis, vineri, că Legea PSD prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, inclusiv cea radio-TV, este constituţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.