Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, referitor la contestaţia lui Sorin Grindeanu împotriva excluderii din partid, că documentul a fost adresat Comisiei naţionale de integritate, care urmează să se întrunească şi să ia o decizie cu privire la soarta fostului premier în formaţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Foarte important subiectul, pentru ţară. Într-adevăr, despre contestaţie am aflat şi eu înainte de conferinţa de presă. Este adresată Comisiei naţionale de integritate care se va întruni când o va convoca preşedinte acestei comisii şi vor lua o decizie. E simplu”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat despre contestaţia lui Sorin Grindeanu cu privire la excluderea din PSD.

Fostul premier Sorin Grindeanu a scris vineri, pe Facebook, că a depus contestaţie la decizia Comitetului Executiv Naţional de a-l exclude din PSD, deoarece are susţinerea „totală” a colegilor săi din Timiş, care şi-au exprimat dorinţa de a fi alături de el.

„Azi am depus contestaţia la decizia de excludere a mea din PSD. Este o decizie pe care am luat-o în urma susţinerii totale pe care mi-au acordat-o colegii mei din Timiş, care la recentul Birou Permanent Judeţean al organizaţiei noastre şi-au exprimat deschis dorinţa de a continua împreună”, a precizat el.

Sorin Grindeanu a mai afirmat că „organizaţia PSD Timiş a demonstrat că este, în primul rând, o ECHIPĂ, care a câştigat încrederea oamenilor, fapt dovedit la alegerile de anul trecut şi nu numai”.

„Mergem mai departe!”, a conchis fostul premier.

Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, pe 15 iunie, decizia fiind luată în Comitetul Executiv Naţional, care s-a reunit la sediul central al partidului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.