Preşedintele PSD Liviu Dragnea susţine că fostul subprefect de Prahova Alexandru Bănică, ales consilier judeţean pe listele PSD, care a fost fotografiat în timp ce săruta mâna noului şef al instituţiei, Bogdan Toader, a fost luat ”pur şi simplu pe nepregătite, a fost o emoţie amestecată”, pe care nici consilierul nu şi-a putut-o explica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am vorbit cu colegul meu (...) este un băiat tânăr în care au am foarte mare încredere, mi-a explicat ce s-a întâmplat. El a fost luat pe nepregătite, colegul lui consilierul judeţean, un om respectabil de altfel, mai în vârstă, a fost foarte emoţionat, a fost un gest greşit. Din păcate, asta e, nu e vina preşedintelui de CJ. A fost luat pur şi simplu pe nepregătite, nici consilierul care a făcut-o după aia  nu şi-a explicat, emoţie amestecată...”, a spus Dragnea, întrebat comentează gestul lui Bănică.

Fostul subprefect de Prahova Alexandru Bănică, ales consilier judeţean pe listele PSD, a fost fotografiat, miercuri, în timpul şedinţei de constituire a CJ Prahova, în timp ce săruta mâna noului şef al instituţiei. Contactat telefonic, Bănică a susţinut că este vorba despre un trucaj, spunând: "A fost un gest aşa. N-a ajuns mâna lui la gura mea. E o prostie" şi adăugând că el nu sărută nici mâna preotului.

Alexandru Bănică, unul dintre cei mai vechi membri ai PSD Prahova, fost subprefect al judeţului şi fost director al Parcului Industrial Plopeni, deţinut de Consiliul Judeţean Prahova, a fost fotografiat, miercuri, în timpul şedinţei de constituire a CJ, în timp ce săruta mâna noului preşedinte al instituţiei, Bogdan Toader.

Bănică, ales consilier judeţean pe listele PSD, a fost cel care, din postura de preşedinte de şedinţă, a anunţat alegerea lui Bogdan Toader în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

În aplauzele colegilor de la PSD şi ale prefectului judeţului Prahova, Cosmin Georgescu, fostul subprefect a luat mâna preşedintelui CJ Prahova şi a sărutat-o.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.