Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, la Sinaia, referitor la auditul extern pe care ministrul Justiţiei, Tudorel Toader l-a dispus la Parchetul instanţei supreme, DNA şi DIICOT, că va fi o măsură bună dacă va avea un raport final şi nu va fi iarăşi o declaraţie „foarte frumoasă şi interesantă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă i se pare că este o măsură bună auditul extern pe care l-a anunţat ministrul Justiţiei către Parchetul instanţei supreme, DNA şi DIICOT, liderul PSD a spus că va fi o măsură bună în funcţie de rezultatul auditării.

„Va fi o măsură bună dacă va avea vreun rezultat şi rezultat în sensul în care publicul cred că este îndreptăţit să ştie dacă din punct de vedere managerial lucrurile s-au desfăşurat în regulă. Adică, vorbim de un audit care să aibă un raport final. În sensul ăla, cred că este o măsură bună. Dacă nu va avea un raport final, va fi iar o declaraţie foarte frumoasă şi interesantă”, a precizat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a mai spus că ideea auditului extern este bună, în condiţiile în care orice instituţie trebuie auditată.

„Ideea e bună, orice instituţie trebuie auditată. Miniştii sper să fi făcut atunci când au preluat ministerele un audit, măcar un inventar al problemelor, al lucrurilor bune şi rele pe care le-au găsit acolo, măcar să ştie de unde pleacă”, a subliniat preşedintele PSD. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.