Preşedintele PSD, Liviu Dragnea nu exclude posibilitatea declanşării procedurii de suspendare a preşedintelui Iohannis ca urmare a refuzului desemnării lui Sevil Shhaideh drept candidat la postul de prim-ministru, afirmând că, dacă va ajunge la concluzia că este mai bine pentru ţară ca preşedintele să fie demis, nu va ezita să iniţieze suspendarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea a afirmat că a primit deja o serie de mesaje în care i se solicită suspendarea lui Klaus Iohannis din funcţia de preşedinte. ”Este o avalanşă de mesaje pe care le-am primit de la oameni care se simt jigniţi şi care cer cu fermitate suspendarea preşedintelui. Nu este o decizie foarte uşoară”, a spus preşedintele PSD.

El nu a exclus varianta să dea curs acestor cereri. ”Dacă în urma acestei analize vom ajunge la concluzia că pentru ţară e bine să îl suspendăm pe preşedinte, nu o să am nicio ezitare. Ne gândim la posibilitatea constituirii unei comisii care să analizeze rapid dacă gestul preşedintelui e constituţional sau neconstituţional”, a avertizat Dragnea.

Liderul PSD nu a exclus ca preşedintele să îşi fi propus să fie suspendat. ”În opinia mea preşedintele vrea suspendat pentru că se gândeşte, greşit, în opinia mea, că se va reinventa ca preşedinte”, a spus Dragnea.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.