Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, evită să precizeze dacă partidul le recomandă sau nu membrilor şi simpatizanţilor săi să boicoteze referendumul de duminică. "Io dacă spun că merg să votez la referendum şi zic: mergeţi şi votaţi la referendum, mă ia ca în 2012. Nu? Dacă spun eu nu merg la referendum şi nu votez, a, deci boicotezi referendumul. Aşa, mai bine nu vorbesc despre el", susţine Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Despre referendumul ăsta. Vorbirăm mai devreme de ăla din 2012. La Parchetul General este o sesizare de la SRI în care ni s-a spus: dom'le vedeţi că Dragnea şi conducerea PSD vor să boicoteze referendumul. Eu aşa am primit informaţia din Parchetul General. Dacă nu-i aşa, să mă contrazică, că totuşi documentele astea rămân, i-o controla cineva vreodată. Io dacă spun că merg să votez la referendum şi zic: mergeţi şi votaţi la referendum, mă ia ca în 2012. Nu? Dacă spun eu nu merg la referendum şi nu votez, a, deci boicotezi referendumul. Aşa, mai bine nu vorbesc despre el", a declarat Dragnea, miercuri seară, la România Tv.
 
El a evitat să spună dacă PSD recomandă sau nu membrilor şi simpatizanţilor săi să boicoteze referendumul din 26 mai.
 
"Eu le spun la membrii PSD ce să facă? Atâta îmi trebuie", a spus Dragnea. 
 
Acesta a precizat că este "o opţiune foarte bună" a premierului Dăncilă, care a anunţat că va vota la referendum. 
 
Dragnea a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis "se scaldă în ridicol şi în penibil de foarte mult timp".
 
"Eu nu am fost condamnat pentru fraude la referendum. (...) Ceea ce a scris doamna Livia Stanciu acolo nu are nicio legătură cu Codul Penal şi cu Justiţia", a afirmat Dragnea.
 
El a spus că a fost condamnat "pentru ceva ce nu există în Codul Penal", respectiv pentru că militanţii PSD ar fi putut "înţelege" de la el că pot încălca legea privind protecţia datelor personale.
 
"Îl asigur pe Iohannis că PSD-ul va fi aici şi luni şi marţi şi miercuri şi joi şi va fi şi în decembrie, când el va fi izgonit de la Cotroceni", a spus Dragnea.
 
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că PSD-ului îi este frică de votul la referendum şi încearcă să îl boicoteze. "Este jalnică această încercare", a afirmat preşedintele, care i-a îndemnat pe români să meargă la vot.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.