Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că dacă Victor Ponta îi va trimite demisia în alb el nu o va activa, spunând că speră ca acestuia să îi treacă supărarea. El a mai spus că nu ştie de ce este supărat Ponta şi că încearcă să afle.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea a susţinut că "nu este de acord” ca Victor Ponta să plece din PSD.

"Eu nu sunt de acord ca Victor Ponta să plece din partid. Dacă îmi va trimite o demisie în alb, nu o voi activa. Nu cred, nu concep ca un fost preşedinte al partidului să primească un tratament identic cu cel pe care l-a avut Mircea Geoană şi este o greşeală pe care noi am făcut-o cu Mircea Geoană şi am mai spus-o în mai multe rânduri”, a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Liderul PSD a mai susţinut că a discutat cu Victor Ponta în ultima perioadă, de multe ori fiind prezenţi şi alţi colegi de partid.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că dacă Victor Ponta îi va trimite demisia în alb el nu o va activa, spunând că speră ca acestuia să îi treacă supărarea. El a mai susţinut că nu ştie de ce este supărat Ponta şi că încearcă să afle.

"Eu am mai vorbit cu Victor Ponta în ultima perioadă, în ultimele zile. Au fost dăţi în care nici măcar nu am fost singur, au fost şi alţi colegi. Am vorbit, am comunicat, ne-am întâlnit în mai multe rânduri şi eu sper să îi treacă supărarea. Încerc să înţeleg de ce este supărat, încerc să aflu”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că Victor Ponta are ce să facă în PSD - "poate lucra în partid, poate ajuta partidul, poate sprijini Guvernul”.

"Nu îl dă nimeni afară, nu îl împinge nimeni afară şi eu sper să îi treacă motivele de supărare pe care încerc să le identific şi să participe la efortul bun pe care îl face partidul”, a completat preşedintele PSD.

Chestionat dacă se autoinvită Victor Ponta în afara PSD, Dragnea a reiterat faptul că nu va da curs cererii fostului premier de a pleca din partid. "Eu sper să nu. Oricum eu nu voi da curs acestei invitaţii, dacă ea există în fapt, şi nu voi face vrun gest ca Victor să plece din partid”, a conchis Liviu Dragnea.

Fostul prim-ministru Victor Ponta a anunţat, miercuri, la Parlament, că îşi depune demisia în alb din partid, pe care i-o va trimite preşedintelui Liviu Dragnea. 

”Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a declarat Victor Ponta.

Invitat să comenteze afirmaţiile lui Liviu Dragnea potrivit cărora discută cu el, Victor Ponta a precizat: "Cred că telepatic".

CITEȘTE ȘI Victor Ponta, despre raporturile sale cu Liviu Dragnea: Nu mai există o relaţie de prietenie şi de colaborare

"Sunt nişte lucruri pe care le văd şi pe care le spun cu toată dorinţa de bine. Dacă cineva e deranjat de asta, rămân un independent şi vă rog să nu mă mai băgaţi în seamă, să nu mai daţi ce spun eu. Dacă domnul Dragnea vrea să folosească de demisia mea...", a completat social-democratul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.