Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat luni afirmaţia europarlamentarului PSD Cătălin Ivan, potrivit căreia a oprit o şedinţă de partid pentru a urmări serialul “Suleiman Magnificul”, afirmând că a văzut câteva episoade, dar nu a oprit vreo şedinţă pentru asta şi că, din când în când, se mai uită la fiilme şi mai citeşte şi câte o carte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am auzit un băiat foarte obraznic şi foarte vocal, care, când i se apasă pe buton şi lui, şi la încă trei colegi, sunt o echipă de patru, am vorbit şi cu colegii, nu îmi aduc aminte ca eu să fi oprit vreo întâlnire politică să mă uit la (...)Cred că am văzut câteva episoade, dar s-a terminat, nu, de mulţi ani? Mă mai uit la filme din când în când, adică mai greşesc, mai citesc şi câte o carte, dar o să îmi revin”, a spus Dragnea.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a povestit duminică pe contul său de Facebook că Liviu Dragnea a suspendat o şedinţă de partid pentru a urmări serialul “Suleiman Magnificul”, concluzia sa fiind că filmul ar trebui interzis deoarece “naşte monştri” pe fondul lipsei de cultură.

“Ne-am amuzat când a suspendat o şedinţă la partid ca să vadă Suleiman Magnificul. Văzându-i însă evoluţia, acel moment capătă o simbolistică nouă. După criza Shaidehh a urmat criza Plumb şi Shaidehh, apoi criza Carmen Dan şi acum catastrofa Dăncilă. Concluzia este că filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru că, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monştri”, a scris Ivan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.