Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri seară, referindu-se la avertismentul formaţiunii fostului premier Dacian Ciolos conform căruia Viorica Dăncilă va da socoteală pentru faptele sale, inclusiv la Parchet, că "Cioloş este o păpuşă care e pusă să vorbească atunci când altcineva nu doreşte" şi că această ameninţare permanentă şi din partea lui Ludovic Orban, din partea lui Klaus Iohannis, cu dosare penale, confirmă că aceştia "au în mână nişte instrumente umane care încă mai conduc nişte instituţii de forţă şi de represiune" în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încerc să fiu foarte reţinut, dar nu prea îmi iese Domnul Cioloş este o păpuşă care e pusă să vorbească atunci când altcineva nu doreşte. Românii nu pot uita dezastrul guvernării conduse de Dacian Julien Cioloş. Cioloş nu are niciun fel de  tresărire în ceea ce priveşte interesul României.  De asemenea, această ameninţare permanentă din partea lui Cioloş, din partea lui Orban, din partea lui Iohannis, cu dosare penale, confirmă de fapt ceea ce spunem noi, că aceşti indivizi au în mână nişte instrumente umane care încă mai conduc nişte instituţii de forţă şi de represiune în România şi tot ameninţă. Pentru ce să răspundă doamna Dăncilă, pentru că contribuie prin programul de guvernare la dezvoltarea acestei ţări?", a declarat Dragnea.

El a afirmat că "lumea e plină de turnători".

"Asta însemană statul paralel: nişte şmecheri care stau în spate şi nişte păpuşi care sunt scoase la înaintare", a conchis liderul PSD.

Dacian Cioloş a afirmat, referindu-se la dezbaterea din PE referitoare la România şi la intervenţia premierului Dăncilă, că "este o ruşine naţională să ţi se ceară să nu mai minţi în plenul Parlamentului European şi să ţi se recomande să îţi asculţi propriul popor înainte de a încerca să ascunzi adevărul care nu mai poate fi ascuns" şi că "pentru că PSD nu va putea abroga toate legile din lume, doamna Dăncilă va da socoteală pentru faptele domniei sale, inclusiv la Parchet.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.