Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la Congres, că va lua în considerare acordarea de ajutoare financiare în vara acestui an categoriilor de persoane cu venituri mici şi foarte mici din Republica Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„O atenţie specială vreau să o acordăm relaţiilor cu Republica Moldova, vreau să intensificăm sprijinul acordat de până acum, printr-o susţinere fermă pentru apropierea faţă de Uniunea Europeană şi pentru apropierea faţă de România. Trebuie să vorbim de apropierea faţă de România. Sigur că vrem să-i ajutăm să se integreze în UE, dar nu cumva vrem să-i ajutăm să se apropie şi de noi, de români, de fraţii lor, de România? Vom dezvolta relaţiile economice şi sociale, ele sunt pe masa Guvernului şi, din câte ştiu, sunt în curs de aprobare în diverse domenii”, a declarat sâmbătă, în discursul său, Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a adăugat că se va discuta în coaliţie despre posibilitatea acordării unui sprijin financiar în vara acestui an pentru categoriile celor cu venituri mici şi foarte mici din Republica Moldova.

„Vreau doar să spun că avem în vedere să discutăm în coaliţie şi să transmitem guvernului despre posibilitatea acordării unui sprijin financiar în această vară pentru categorii cu venituri mici şi foarte mici din Republica Moldova. Sper să găsească o soluţie guvernul la acest lucru”, a mai spus Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.