Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat sâmbătă, la mitingul PSD de la Galaţi, un atac la adresa lui Klaus Iohannis şi a organizării summitului de la Sibiu, numindu-l pe preşedinte trădător şi slugă şi spunând că, "aşa cum a furat casele, a furat şi Ziua Europei" El a spus că aderarea la spaţiul Schengen nu are legătură cu statul de drept, contrazicând afirmaţiile premierului olandez. Mulţimea a scandat "Dragnea - preşedinte!".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi ţinem summitul PSD la Galaţi. Fiindcă suntem europeniî n toată ţara.(...) Suntem europeni acasă la noi, nu numai în cele şase cas furate de Iohannis la Sibiu", a declarat el, în huiduielile mulţimii.

"Iubim Sibiul, dar îi urâm pe trădători", a spus el, fiind aclamat de partcipanţii la miting.

"Iohannis, aşa cum a furat casele, a furat şi Ziua Europei", a continuat el.

Dragnea a mai afirmat că preşedintele Iohannis şi-a chemat stăpânii, că nu a fost băgat în seamă, concluzia sa fiind: "Asta este soarta slugilor!".

Liderul PSD a afirmat că preşedintele şi-a făcut campanie pe bani publici.

Referindu-se la declaraţiile premierului olandez Mark Rutte conform cărora România nu este pregătită pentru Schengen pentru că nu respectă statul de drept, susţinând că de fapt nemulţumirea vine din faptul că nu am vrut să cedăm Portul Constanţa.

El a subliniat că preşedintele francez spune că este îngrijorat de ce se întâmplă în România. "Şi eu sunt îngrijorat că în fiecare zi mii de francezi sunt bătuţi pe srăzile din Paris", a continuat liderul PSD.

"Iohannis nu i-a pus la punct pentru că este "slugă"", a conchis el.

"Nu e nicio legătură între intrarea în Schengen şi statul de drept", a spus Liviu Dragnea.

El a sugerat că de fapt nemulţumirile faţă de România vin din faptul că avem producţii record în agricultură devenind astfel competitori, că salariile medicilor au crescut, iar aceştia revin în ţară şi că şcolile sunt modernizate, iar copiii români vor fi mai educaţi şi mai competititivi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.