Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Parlament, în urma dezbaterii moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei, că dacă PSD va decide să remanieze un ministru o va face în interiorul structurilor de partid, ”nu ca instrument al Opoziţiei”, iar ”adevăratul motiv la remaniere” nu va fi ordonanţa de amnistie şi graţiere în cazul niciunui ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PSD dacă va decide să remanieze un ministru o va face în interiorul structurilor de partid, nu ca instrument al Opoziţiei (...) Adevăratul motiv la remaniere nu va fi la niciunul dintre miniştri ordonanţa de amnistie şi graţiere. Dacă cineva se gândeşte să spună că din cauza asta ar putea fi remaniat - ceea ce deocamdată în PSD nu este cazul, la ora asta nu se pune problema remanierii lui Toader, dar la ora asta, nu ştiu ce se va întâmpla în continuare - ar face o mare greşeală şi sper ca toată lumea să revină cu picioarele pe pământ, să înţeleagă ce are de făcut la ministerul respectiv”, a spus Liviu Dragnea la Parlament.

Moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, a fost respinsă, miercuri, de plenul Camerei Deputaţilor. S-au înregistrat 99 de voturi ”pentru”, 171 de voturi ”împotrivă” şi 5 abţineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.