Liderul PSD Liviu Dragnea acuză că oamenii au fost "manipulaţi" în multe cazuri în perioada protestelor, afirmând că şi el ar fi ieşit în stradă dacă s-ar fi uitat doar la televizor, şi a cerut ca oamenii să se informeze. Şeful PSD a spus că şi el a ieşit în stradă "când era mai mic" şi are respect pentru manifestanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am nimic, nu o să a niciodată nimic - şi eu am ieşit în stradă când eram mai mic - împotriva celor care protestează, care îşi exprimă opiniile. Dorinţa mea e să fim informaţi. Această maşinărie de manipulare şi de dezinformare, care nici măcar nu ştiu dacă îşi are toate originile la noi în ţară, nu ne poate duce la lucruri bune", a spus Dragnea.

Liderul PSD a criticat "manipularea" din media din ultima perioadă, spunând că şi el ar fi ieşit la proteste dacă s-ar fi uitat doar la televizor în ultimele zile. "Şi eu dacă aşi fi stat numai la televizor în ultimele zile, fără să mă uit pe deciziile CCR, pe ceea ce a adoptat Guvernul, aş fi ieşit în stradă revoltat", a spus Dragnea.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El a afirmat că are "tot respectul" pentru cei care manifestează paşnic, însă trebuie evitate situaţiile violente.

"Situaţia de azi-noapte din Piaţa Victoria nu cred că este situaţia care şi-au dorit-o cei care au ieşit din dorinţa de a-şi exprima un punct de vedere, de a protesta", a spus liderul PSD, cerând ca "oamenii cinstiţi" să se delimiteze de cei care doreau să "confişte" protestul".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.