Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a semnat, luni, în Cartea de condoleanţe deschisă la Ambasada Spaniei pentru victimele atentatelor teroriste, afirmând că poporul spaniol poate conta pe prietenia şi solidaritatea românilor, în condiţiile în care ţara noastră rămâne un aliat stabil în lupta împotriva terorismului. El a apreciat că s-ar impune o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, cu premierul Mihai Tudose şi cu structurile din sistemul de ordine şi securitate naţională, legată de necesitatea ca Parlamentul să ia vreo măsură, în această sesiune, privind lupta împotriva terorismului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am transmis gândurile mele - poporul spaniol trebuie să conteze, poate conta pe prietenia şi solidaritatea românilor. În numele Camerei Deputaţilor şi al meu personal, le-am transmis condoleanţe familiilor îndoliate şi însănătoşire grabnică celor care au fost răniţi în aceste evenimente tragice. De asemenea, un semnal serios că România rămâne un aliat stabil în lupta împotriva terorismului”, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor.

El a susţinut că s-a interesat despre starea românului rănit în atentatul de la Barcelona, care este în prezent "stabilă”. "Am întrebat şi acum pe însărcinatul cu Afaceri despre starea cetăţeanului român, a zis că ese stabilă şi sperăm cu toţii să se însănătoşească”, a completat Dragnea.

Întrebat dacă românul ar fi mai bine îngrijit în ţara noastră, Liviu Dragnea a răspuns că "specialiştii în medicină, în Ministerul Sănătăţii şi misiunea noastră diplomatică de acolo ştiu cel mai bine”. "Cred că este îngrijit bine”, a completat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Întrebat în continuare dacă Parlamentul va face ceva în această sesiune în privinţa terorismului, Dragnea a spus că s-ar impune o discuţie în acest sens cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Mihai Tudose. "O să discut cu domnul Tăriceanu, poate ar trebui să facem o discuţie şi cu preşedintele, şi cu prim-ministrul şi cu structurile din sistemul de ordine şi securitate naţională să vedem dacă este nevoie să mai facem ceva sau nu”, a conchis Liviu Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.