Douăsprezece autobuze aparţinând societăţii de transport a municipiului Buzău au plecat spre Capitală sâmbătă, după ora 16.00, cu aproximativ 400 de membri PSD pentru a participa la mitingul din Piaţa Victoriei. Desi reprezentanţi ai organizaţiei judeţenea PSD Buzău spuneau că filiala va trimite la miting 4.000 de membri, niciunul din cele 12 autobuze nu avea ocupate toate cele 38 de locuri pe scaune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestatarii, care s-au întâlnit în parcarea Kaufland Sud Buzău, au venit îmbrăcaţi în tricouri sau cămăşi de culoare albă şi aveau la gât fluiere, pregătiţi să protesteze. Printre ei erau atât minori, cât şi persoane de peste 70 de ani.

"Am 71 de ani şi merg la miting pentru a striga împotriva celor care comandă şi nu fac nimic, care sunt contra... Iohannis, de exemplu, nu a făcut nimic şi a fost tot contra şi orice face Guvernul nu e bine, dar el când face şi încalcă Constituţia e bine. Statul paralel există şi e condus de PNL şi de Iohannis”, a spus unul dintre protestatarii buzoieni înainte de a se urca în autobuz.

De partea cealaltă, un băiat de 14 ani spune că merge la Bucureşti cu rudele sale ca să facă "Buzăul mai frumos”. "Da am 14 ani şi merg la Bucureşti cu băieţii, suntem rude şi mergem să scandăm de toate. Nu ştiu acum exact ce, însă vreau să merg să facem Buzăul mai frumos”, a spus copilul de 14 ani, echipat cu tricou alb şi fluier la gât.

PSD Buzău anunţa că a închiriat pentru transportul la mitingul din Piaţa Victoriei 22 de autocare, 18 autobuze, patru microbuze, iar alte 400 de autoturisme cu membri ai organiza'iei vor ajunge la Bucureşti pe cont propriu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.