Vicepreşedintele PSD Doina Pană a declarat miercuri, la Parlament, că nu îl înţelege pe Victor Ponta, care a anunţat că îşi va prezenta demisia în alb din partid, deoarece fostul premier este un membru PSD Ţcu greutate” pentru care are "toată stima”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă spun cinstit: Nu-l Înţeleg, chiar nu-l înţeleg pentru că Victor Ponta nu este numai un simplu membru PSD, este un membru PSD cu greutate care a demonstrat şi ca preşedinte şi ca prim-ministru, pentru care am toată stima, care este deputat PSD, care este preşedintele Comisiei de politică europeană, care nu are funcţie pentru că nu a mai candidat după ce dumnealui şi-a dat demisia”, a afirmat Doina Pană.

Deputatul PSD a ţinut să precizeze că Victor Ponta a fost invitat la toate şedinţele de partid pentru a-şi exprima opiniile.

"Nu avea nicio funcţie, dar a fost invitat în absolut toate şedinţele de conducere de Birou Permanent sau Comitet executiv să spună tot ce are de spus. Deci, pe mine personal, mă depăşeşte”, a completat vicepreşedintele PSD.

Întrebată care este practica de a se pune la dispoziţia preşedintelui, Doina Pană a spus: "Nu ştiu, nu am înţeles-o. Din punctul meu de vedere, demisia este un act unilateral pe care ţi-o pui sau nu ţi-o pui”.

Fostul prim-ministru Victor Ponta a anunţat, miercuri, la Parlament, că îşi depune demisia în alb din partid, pe care o va trimite preşedintelui Liviu Dragnea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.