Deputatul PSD Doina Pană a declarat, marţi, la Parlament, că mesajul său de pe Facebook în care precizează că nu va vota niciodată proiecte care fac rău ţării nu are legătură cu moţiunea de cenzură, iar ea va vota moţiunea de cenzură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu am făcut nicio secundă referire, nu are nicio legătură cu moţiunea, eu votez moţiunea, eu sunt indignată că în urma celui mai reprezentativ şi democratic for de la noi din PSD (...) domnul Grindeanu nu a înţeles şi este pe persoană fizică premier. Asta înseamnă moţiunea de miercuri, nu este PSD contra PSD”, a afirmat Doina Pană.

Întrebată dacă mai posta respectivul mesaj pe Facebook în situaţia în care negocierile mergeau mai departe cu UDMR, deputatul PSD a replicat: ”Da, e un lucru pe care îl menţin, era dedicat prietenilor mei de pe Facebook (...) E ceea ce simt şi ceea ce gândesc”.

Ea a mai susţinut că nu ar vota pentru ca 15 martie să fie declarată sărbătoare a maghiarilor în România şi că se bucură că ”a existat înţelepciunea ca şi la Senat să se oprească să meargă mai departe”.

”Noi am avut de la începutul mandatului o susţinere din partea UDMR doar pe parte parlamentară, nu guvernamentală. În acelaşi sens, s-au purtat şi acum discuţii cu dumnealor (...), dar e vorba de altceva şi sunt lucruri care nu se fac”, a mai spus Doina Pană.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.