Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, şi liderul AUR George Simion au avut o dispută vineri seară, la Digi 24, Ciolacu întrebându-l pe liderul AUR cât timp va mai spune neadevăruri despre el şi familia sa şi avertizându-l că s-ar putea decide la rândul său să spună adevăruri care îl vizează, în replică, Simion acuzându-l că îl ameninţă sau chiar că practică o formă de şantaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o emisiune difuzată de Digi24 în care liderii partidelor parlamentare pun întrebări omologilor lor, Ciolacu i s--a adresat lui George Simion: ”„Cât timp mai doriţi să spuneţi neadevăruri despre mine şi despre familia mea? Pentru că s-ar putea să mă decid şi eu să spun adevărurile despre dumneavoastră”.

Liderul AUR l-a acuzat că lansează o ameninţare şi l-a invitat să iasă cât mai curând şi să spună ce ştie despre familia sa.

”Este halucinant. Domnul pe care l-am văzut este premierul României, pentru că tocmai a părut că lansează o ameninţare, dacă nu un şantaj. Nu mă interesează familia lui. Am văzut că unii jurnalişti se ocupă de apropiaţii domnului Ciolacu, dar nu mă interesează persoana lui Ciolacu. Îl rog pe premier să iasă mâine într-o conferinţă de presă, să aibă curaj de data asta şi să spună absolut tot ce ştie despre familia mea: că tata a căzut în patima alcoolului şi e dependent de alcool?”, a răspuns George Simion, precizând că, legat de tatăl său, nu are nimic de care să se ruşineze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.